Povratak

Održan dvodnevni sastanak Mreže

Članovi Mreže Cjeloživotno učenje za sve održali su dvodnevni sastanak 27. i 28. travnja u prostorijama HUB 385.

Uspješni dvodnevni sastanak Mreže okupio je sve projektne partnere te su napravljeni veliki koraci ka završavanju analiza i preporuka za jačanje pravičnosti i uključivosti cjelokupnog hrvatskog sustava obrazovanja.

Članovi radnih skupina za rani i predškolski odgoj i obrazovanje, osnovnoškolski odgoj i obrazovanje, srednje obrazovanje, visoko obrazovanje i obrazovanje odraslih predstavili su svoje rezultate istraživanje te preporuke za javne politike temeljene na rezultatima istraživanja.

Na dvodnevnom sastanku dogovorena je i usklađena zajednička struktura problemskog stabla cjelokupnog sustava obrazovanja u Hrvatskoj, razmotrene se i usklađene preporuke javnih politika kroz sve razine sustava obrazovanja u Hrvatskoj te je dogovoren plan zagovaračkih aktivnosti, održavanja okruglih stolova i struktura završne konferencije u listopadu 2023. godine.

Također, razmotrene su i ideje i prostor za nove zajedničke projekte te razmotrene inicijative i mogućnosti za održivost Mreže nakon kraja projekta kako bi Mreža nastavila sa svojim radom.